Het SanaSlank dieet is een dieet op basis van veel eiwitten (proteïnen), veel verse groenten, weinig koolhydraten en weinig verzadigd vet. Door de sterk verlaagde inname van koolhydraten schakelt het lichaam na ongeveer 48 uur over op een andere  energieleverancier: de opgeslagen vetten. Het gevolg hiervan is verbranding van het eigen lichaamsvet, een natuurlijke afslankreactie van het lichaam. Dit proces is het ketose proces. Omdat de eiwitrijke producten een hoge hoeveelheid eiwitten bevatten dragen ze bij aan de instandhouding van de spiermassa. Dat is gunstig als je later op gewicht wilt blijven!

Maak vrijblijvend een afspraak voor meer informatie voor deze geweldige methode om af te slanken en toch gewoon mee te eten met uw gezin. Niet het gevoel te hebben om op dieet te zijn en toch afslanken? Dat kan!

Bij een gewoon dieet verlies je veelal spieren en vocht en dat is niet de bedoeling. De bedoeling is dat je vooral, en bijna uitsluitend, overtollig lichaamsvet verliest.

De SanaSlank-maaltijden beschermen de spieren en maken een zeer snelle vetverbranding mogelijk. En dat is waar het om draait. Spiermassa geeft vorm aan het lichaam en zorgt voor het verbranden van calorieën.

De maaltijden bestaan voor 75 % uit plantaardige eiwitten en voor 25 % uit dierlijke eiwitten. De basisgrondstoffen zijn melkeiwitten, ei, soja, alfalfa en erwten. Veel diëten op basis van maaltijdvervanging bevatten alleen shakes of soepen. SanaSlank heeft een veel breder assortiment. Door de grote variatie in maaltijden is SanaSlank makkelijk vol te houden en blijft de motivatie hoog. De SanaSlank-maaltijden zijn verkrijgbaar in meer dan 225 verschillende producten waaronder zoete en hartige gerechten zoals beschuit, pasta, omelet, kwark, koekjes, brownies, pudding en yoghurt en vanaf 1,45 euro per maaltijd.

Verander u eetgewoonte, verander uzelf!