Gezelligheid met collegae!

Op maandag 2 november vond in Media Plaza in Utrecht de derde editie van de Dag van de Beautyprofessional plaats. Dit inspirerende en innovatieve kennisevent voor ondernemende professionals in de beautybranche had dit jaar als thema ’the road to success’. Ongeveer 350 beautyprofessionals kwamen naar Utrecht om kennis op te snuiven, inspiratie op te doen, bij te praten met collega’s en natuurlijk om gemotiveerd te raken over een diversiteit aan onderwerpen. Ook ik was aanwezig en heb verschillende inspirerende powersessies meegemaakt van Lorraine Vesterink, Erik Mathlener en Richard Koffijberg.

Gastsprekers
Na een korte opening ging het woord naar ‘straat-o-loog’ Pim van den Berg. Zijn boeiende verhaal was voor vele een bonte inspiratieboost. Hierna was het woord aan Marie-José Putman van MJ Amsterdam. Als winnares van de Beauty Award vertelde ze haar “rocky road to success”. Ze schroomde op deze dag niet haar kennis te ventileren, processen te visualiseren en ook een vorm van kwetsbaarheid te laten zien. Hein Vergeer sloot de gezamenlijke ochtendsessie inspirerend af en heb even naast hem gezeten en met hem gesproken. Wat een leuke man!

Powersessies
Waar iedereen zichtbaar genoot van de lunch en de gezelligheid, was het daarna tijd voor de Powersessies. De Powersessies bestonden uit een drietal rondes, waarbij iedere bezoeker per ronde de keuze had uit 5 verschillende sessies. Wim Burger (crowdfunding) en de NCV (groene cosmetica) gingen in op de trends in de branche, Dr. Kemperman (acne op latere leeftijd) en Marleen Diemel (ergonomie: klachtenvrij aan het werk in de salon) gingen in op lichamelijke onderwerpen en Lorraine Vesterink (de startmotor van groei, geld en geluk), Richard Koffijberg (een roadmap om te excelleren) en Erik Mathlener (storytelling & social media) gingen in op het succesvol ondernemen binnen de branche.

Veel bekenden collegae gezien en het was een inspirerende dag en afgesloten met een muzikale bijdrage van mijn kant, Yes, Rader Love !!!!!